Over ons

Wie is Verhoef-Service?

Verhoef-Service is opgestart in 2014. Zonnepanelen zijn niet altijd de hoofdtak geweest, maar wij zijn begonnen in de offshore gasproductie eilanden. Tijdens dit avontuur bedacht Verhoef-Service dat gas en/of olie niet onze eeuwige brandstof zou blijven. Verhoef-Service bleef wel in de offshore, maar dan in de windmolens op zee. Vanuit hier heeft Verhoef-Service de overstap gemaakt naar het vasteland en daarmee besloten om als een installatiebedrijf van zonnepanelen verder te gaan. Wat met 1 enkele installatiebus begon is inmiddels uitgegroeid naar 5 volledige installatiebussen, met daarbij ook een servicebus met een service afdeling.

Van advies tot installatie is nu het credo!

Wat doen wij?

Pand Verhoef-ServiceVerhoef-Service is een installatiebedrijf in zonnepanelen, zowel particulier als klein zakelijk. Met de aangesloten verkoop- en installatieadressen voeren wij elke dag per team 2 klussen uit – of één grote – en dit doen wij dagelijks met veel plezier! Waar nodig voeren wij dit uit met onze veiligheidsvoorzieningen.

Werkregio

Wagenpark Verhoef-Service
Wij voeren onze werkzaamheden uit in de regio die bestaat uit de kop van Noord-Holland, van de kustlijnen tot en met Amsterdam en van Amsterdam naar geheel Friesland.
Zit uw regio hier niet tussen? Geen paniek! U kunt gewoon uw aanvraag doorgeven en wij zorgen ervoor dat u vrijblijvend aangemeld word bij andere instanties.

Vrijblijvend advies

Een vrijblijvend advies over uw installatie is geheel kosteloos bij Verhoef–Service, daar bestaat o.a. onze service voor. U kunt uw vraag ten alle tijde vrijblijvend stellen via het e-mailadres kantoor@verhoef-service.nl of via het contactformulier.

Intern opgeleid personeel

Veelal horen wij dat onze klanten de installatieteams als zeer prettig en kundig ervaren. Dit is dan ook een speerpunt. Hier staan wij voor!

De kracht van Verhoef-Service is dat al het personeel intern wordt opgeleid. Doorgeven van kennis is dan ook waar wij naar streven.
Voor dit doel hebben wij een speciale bus ingesteld. Deze bus wordt ingezet voor kleinere klussen zodat de opleider genoeg tijd heeft om de nieuwe monteur op het juiste kennisniveau te brengen.